Wandelingen op zondag
2023

5 maart

Vandaag hebben wij een gedeelte van de 30 km gelopen als controle voor onze Bosbesjestocht op 6 en 7 mei.
Het was een mooi stuk van de route op deze zondag.
Ons kopje koffie met iets lekkers was heerlijk in de buitenlucht bij Dekkerswald, goed geregeld door Hennie, Wim, Harrie en Hannie.
Helaas hebben we het na de koffie niet droog kunnen houden en moest de meegenomen paraplu gebruikt worden.
De weergoden waren ons na een klein half uur gelukkig weer goed gezind en kon het laatste stukje gelopen worden zonder regendruppels.

De volgende wandeling is zondag 2 april en dan lopen we ook een gedeeltelijke route van de Bosbesjestocht.
De start is gewoon om 09.00 uur bij de parkeerplaats achter de Blokker, we gaan dan carpoolen naar Dekkerswald.
Heb je zin om mee te lopen, je bent van harte welkom. Er zijn geen kosten verbonden aan het meelopen, alleen de koffie/thee bij de stop is voor eigen rekening.
  


5 februari

Het was een koude en regenachtige zondag toen we aan de wandel gingen. Het groepje van echte volhouders was weer present, heel fijn. Gelukkig heeft het niet de hele tijd geregend en zijn we door de wind ook wel weer snel droog gewaaid. Met een straf windje in de rug maar ook vaak van alle kanten, zijn we door de Dennenkamp en veldweggetjes naar de Golfbaan gelopen. Daar lekker warm binnen gezeten aan de koffie of thee. De 5 km lopers waren ons deze keer niet vooraf maar kwamen gelijktijdig met ons aan, wat een goede timing van allebei de groepjes.
Na de rustpauze zijn we niet langs de golfbaan gelopen maar over de golfbaan, dat was weer eens wat anders. De bossen weer door en terug naar het startpunt. Een mooie wandeling van 12 km.

De volgende wandeling is zondag 5 maart we lopen dan een gedeeltelijke route van de Bosbesjestocht en de start is gewoon om 09.00 uur bij de parkeerplaats achter de Blokker. De stop wordt door vrijwilligers van de Bosbesjes verzorgd.


  


8 januari

Met goede voornemens zijn wij 2023 begonnen en natuurlijk voor de niet meegelopen wandelaars nog allemaal de beste wensen en veel wandelplezier in 2023. Wij zijn onze goede voornemens vanmorgen gestart met een heerlijke wandeling. Kriskras door de bossen rondom Groesbeek, via het Avonturenbos, achter Werkenrode en dan richting de Golfbaan. De lopers van de 5km zaten ons al op te wachten en kunnen we gezellig met zín allen aan de koffie. We hebben de route verdergelopen via het Pieterpad, nog even een stop gemaakt bij het bankje van Frans en Lies. Je kunt daar echt genieten van het uitzicht. En zo verder door de Dennenkamp, langs het Grotje bij MariŽndaal en zijn we weer bij het startpunt aangekomen. Een mooie wandeling van ongeveer 13,5 km.

De volgende wandeling is zondag 5 februari voor de 12 km is de start om 09.00 uur bij de parkeerplaats achter de Blokker en voor de 5 km is de start bij de ingang van het restaurant van de Golfbaan om 09.30 uur. Heb je zin om mee te lopen, je bent van harte welkom. Er zijn geen kosten verbonden aan het meelopen, alleen de koffie/thee bij de stop is voor eigen rekening.

  
terug