Wandelingen op zondag
2022

7 augustus

We hebben vandaag, op deze zonnige zondag midden in de vakantie, met een klein groepje gewandeld. Er waren verschillende lopers op vakantie maar met de thuisblijvers hebben we weer een mooie wandeling gemaakt. Richting de Horst en door de Botterpot was het heerlijk rustig wandelen. Onze koffiestop was bij de Theetuin, dit is echt een fantastisch mooi plekje. Heerlijk om hier even te relaxen en te genieten van iets te drinken met een stuk taart. Bij terugkomst op het startpunt hadden we een rondje van 12 km gelopen, prima stukje zo.

Zondag 4 september gaan we weer. Heb je zin om mee te lopen, je bent van harte welkom. Vertrek om 09.00 uur achter de Blokker in Groesbeek. Er zijn geen kosten verbonden aan het meelopen, alleen de koffie/thee bij de stop is voor eigen rekening.


 10 juli

Zondag hebben we weer heerlijk gewandeld, niet te warm en niet te koud. Als je zo loopt is het altijd weer verrassend hoe mooi wij wonen en kunnen wandelen dicht bij huis. We zijn langs de Keizerskop gelopen, achter het Zwaantje verschillende paadjes gelopen en natuurlijk was er ook weer tijd voor koffie of thee. Even de benen strekken bij het Zwaantje, lekker zitten, wat drinken en voor sommige een stukje taart. Dat was een fijn rustpuntje in de wandeling. Hierna nog even een kilometer of 5 gelopen tot bij het startpunt. Een fijn begin van de zondag.

Zondag 7 augustus gaan we weer. Heb je zin om mee te lopen, je bent van harte welkom. Vertrek om 09.00 uur achter de Blokker in Groesbeek. Er zijn geen kosten verbonden aan het meelopen, alleen de koffie/thee bij de stop is voor eigen rekening.


 1 mei

Wandelen is leuk om te doen! Dus zijn we vandaag weer op pad gegaan met een groep gezellige mensen om een stukje Groesbeek te verkennen.
Het stuk dat we gelopen hebben was niet voor iedereen even bekend en de namen van de paadjes ook niet, bv de Bove Hel en de Dinne van Gistere. Op een prachtig mooi plekje hebben we koffie gedronken bij Fox Hill, heerlijke koffie/thee met een mini ijsje. Echt een aanrader om even een stop te maken voor koffie en/of ijs.

Aankomende week is het nu met onze vrijwilligers alle zeilen bijzetten om de laatste dingen te regelen voor onze tocht op 7 en 8 mei. Eindelijk kunnen we weer! En zoals het er nu uitziet wordt het prachtig wandelweer, dus kom gezellig meelopen. Omdat het die zondag ook moederdag is, is er voor de meelopende moeders een kleine attentie.

Op zondag 12 juni gaan we er weer opuit, vertrek om 09.00 uur parkeerplaats achter de Blokker. Heb je zin om mee te lopen, je bent van harte welkom. Er zijn geen kosten verbonden aan het meelopen, alleen de koffie/thee bij de stop is voor eigen rekening.


 3 april

Vanmorgen weer de wandelschoenen aan en op stap. Een stuk lopen van de nieuwe 40 km route voor de Bosbesjestocht op 7 en 8 mei. Tjonge wat was het weer koud, maar allemaal even flink doorstappen en dan is het toch weer heerlijk lopen. Een mooi stuk richting Heilig Landstichting en Afrika Museum. Lekker om te lopen en dan kom je zomaar ook weer op plekken in je eigen omgeving waar je niet vaak loopt. Zo zie je maar weer dat er veel te zien valt in je eigen omgeving.

De volgende wandeling is zondag 1 mei, vertrek om 09.00 uur parkeerplaats achter de Blokker. Heb je zin om mee te lopen, je bent van harte welkom. Er zijn geen kosten verbonden aan het meelopen, alleen de koffie/thee bij de stop is voor eigen rekening.

  6 maart

Vanmorgen weer vroeg aan de wandel met een strakblauwe lucht maar met wat een koude wind, brr. Daar hadden we ons toch wel in vergist. Dus met z’n allen maar goed de pas erin om een controlestuk te lopen van de 30 km voor de Bosbesjestocht op 7 en 8 mei. Een prachtig stuk bos met veel hoogte verschillen waar de meeste van de wandelaars nog niet vaak of helemaal niet hebben gelopen. De route uitzetters hebben goed hun best gedaan om het wandelen in onze gemeente weer met een mooi stukje natuur op de kaart te zetten. De rustpauze was in de buitenlucht en goed verzorgd door Wim en Hennie en voor een extra beetje energie was er lekkere cake van Hannie en Harrie. Lekker smullen!
Onze volgende wandeling is zondag 3 april, we vertrekken dan met de auto om 09.00 uur vanaf het Parkeerterrein achter te Blokker naar Dekkerswald. We lopen dan een controlestuk van de 40 km voor de tocht in mei.13 februari

Gelukkig konden we vandaag weer beginnen met onze wandelingen, gezellig om elkaar weer te zien. Gezellig om tijdens het lopen weer even bij te kletsen met elkaar en zo een aantal kilometers te lopen. Met het zonnige weer maar ook met een koud windje is de afstand gelukkig voor niemand een probleem.
Bij de rustpauze bij Café Hopmans stond de koffie al klaar en hebben we even lekker binnen gezeten. Heel fijn dat ook dat weer kan, toppie! Na ons opwarmertje verder met de wandeling en hebben we nog een stukje van de route gelopen van onze Bosbesjestocht op 7 en 8 mei.

 terug