Oliebollentocht W.S.V. De Bosbesjes 15-12-2013


Deze jaarlijks terugkerende wandeltocht is ieder jaar weer een mooie afsluiting van het wandelprogramma. Dit jaar liepen er ongeveer 35 personen mee. De start was bij De Wolfsberg, en de route liep vandaar uit, door het Groesbeekse bos, richting de Biesselt en Zevendal, achter de Mookerheide langs naar de rustplaats, die keurig was ingericht door enkele vrijwilligers van de Bosbesjes. De tent stond klaar en was geheel ingericht met tafels en stoelen, waaraan de wandelaars zich tegoed deden aan de koffie/thee en vooral de heerlijke oliebollen en gluhwein. De rustplaats was in de tuin van de dochter van Henk en Ans Klaassen. Nog bedankt namens allen voor deze gastvrijheid! Verder waren de oliebollen en appelflappen weer heerlijk gebakken door Ans Klaassen en Marijke v/d Logt, dit jaar zelfs voor de 10e keer. Applaus!!! Ook een bedankje aan Lies Kapteijns en Thea Rouw voor de goede verzorging en ondersteuning hieraan.
De route was perfect uitgezet door Ben Rouw en Henk Klaassen, en liep vanaf de rust over heuvelachtig heidegebied verder richting Mook. Vandaar ging het weer terug door de Groesbeekse bossen, richting Wolfsberg. Hier en daar werd er nog even stilgestaan bij diverse bezienswaardigheden die we onderweg tegen kwamen, met bekwame uitleg door Henk en Ben.
Het was weer een geslaagde oliebollentocht dankzij alle vrijwilligers die dit ieder jaar weer mogelijk maken. Onze hartelijke dank daarvoor.

Tenslotte wensen we alle leden en aanhang een goed en gezond 2014 toe.

Bestuur WSV De Bosbesjes
De rustplaats.


Lekker kopje koffie...


... met heerlijke oliebollen!


Lekker smullen!


Weer verder wandelen.


Uitleg van Henk en Ben.

terug