Clubdag 2021, zondag 19 september


Afgelopen zondag is de jaarlijkse clubdag geweest van de Bosbesjes. Heel fijn om elkaar weer eens te zien, ook het zonnetje heeft ons lekker verwend op deze dag. Er was een goede opkomst van leden, zowel jong als oud waren aanwezig. De dag werd goed begonnen bij camping Nederrijkswald met lekkere vlaai waaronder een heerlijke bosbessenvlaai, koffie en thee horen daar natuurlijk ook bij.

Zoals het hoort bij een wandelclub zijn we hierna gaan wandelen en was onze volgende stop en activiteit bij Germania. Gelukkig geen partijtje voetbal maar partijtjes jeu de boules. Heel leuk om te doen, even wennen maar begeleiding was goed geregeld. Petje af voor de leden van Germania/Jeu de Boules. Na de nodige potjes en soms een beetje steggelen, werd de uitslag bekend gemaakt. De uitslag was mooi verdeeld, de prijzen werden in ontvangst genomen door 2 mannen en 2 vrouwen.

Na nog een drankje weer wandelend terug naar Camping Nederijkswald. Hier zijn we de dag af gaan sluiten met nog even bijkletsen, een lekker etentje en wat drankjes.

Voor ons jongste lid was er nog een leuke attentie waar ze heel blij mee was. Heel leuk dat jong en oud op deze dag hebben genoten.


terug