28e Bosbesjestocht in Groesbeek, gemeente Berg en Dal
Zaterdag 7 mei en zondag 8 mei 2022, georganiseerd door WSV De Bosbesjes


Om mee te doen aan de Bosbesjestocht kun je je inschrijven via onderstaande links. De online inschrijving gaat 21 maart om 10:00 uur open en sluit op 3 mei om 22:00 uur, wij maken geen gebruik van tijdsloten. Ook is het mogelijk je op de dag zelf op het startbureau in te schrijven. Graag tot ziens op onze Bosbesjestocht!

Zaterdag 7 mei 2022 inschrijven klik hier https://www.wandel.nl/evenementen/int-bosbesjestocht-zaterdag/
Zondag 8 mei 2022 inschrijven klik hier https://www.wandel.nl/evenementen/internat-bosbesjestocht-zondag/Extra informatie

De 28e Bosbesjestocht wordt dit jaar georganiseerd met prachtige nieuw uitgezette wandelroutes. In Groesbeek is het geweldig om te wandelen. Het landschap is hier zeer wisselend. Er wordt gewandeld door de bossen en door/langs kleinere natuurgebieden. Ook de vele mooie vergezichten en verschillen in hoogte maken deze wandeltocht uniek maar kost ook op sommige stukken extra inspanning. De tocht loopt door verschillende dorpskernen, langs boerenlanderijen en door de prachtige bossen. Er wordt gewandeld op verharde paden/wegen en onverharde paden. Groesbeek (Gemeente Berg en Dal) was in 2020 niet voor niets wandelgemeente van het jaar. De Nijmeegse Vierdaagse komt elk jaar op de 3e dag door ons dorp en mooie omgeving en ook het bekende Pieterpad loopt door onze gemeente.
Een uitdaging? Ben je nieuwsgierig geworden, trek dan je wandelschoenen aan en kom op 7 en/of 8 mei naar Groesbeek om de Bosbesjestocht te lopen en met eigen ogen te genieten van onze mooie, afwisselende omgeving.
Wij zien jullie graag op onze tocht!

Klik hier voor een uitgebreide omschrijving.

Klik hier voor het tochtreglement.