Wandelsportvereniging "DE BOSBESJES" GROESBEEK
NIEUWS

Bosbesjestocht 6 en 7 mei 2023
Dit stukje ben ik aan het schrijven als de regen met bakken uit de lucht valt. Maar wij hebben prachtig wandelweer gehad afgelopen weekend, wat een geluk. De weergoden zijn ons goed gezind geweest. Alle vrijwilligers van de Bosbesjes hebben hard gewerkt tijdens onze jaarlijkse tocht. Iedereen had er zin, de vrijwilligers maar ook de wandelaars. Zaterdagmorgen om 06.15 uur was het al druk op het startbureau met wandelaars maar ze moesten toch nog even wachten. Tijdens het wachten konden de wandelaars genieten van een kopje koffie dat keurig werd verzorgd door de medewerkers van de Sleutel. Om 07.00 uur starten maar!
Voor velen was het een goede training voor de Vierdaagse maar echt niet voor allemaal. Iedereen loopt zijn eigen pad, gewoon voor de gezelligheid, als prestatie of als training. Je ziet ook dat steeds meer jongeren en kinderen het wandelen weer omarmen, heel leuk om te zien. De jeugd was echt in groten getale aanwezig op zowel de zondag als de zaterdag. De 2 posten zorgden voor de broodnodige rust voor de wandelaars en bij de post op de Speelwei was het extra gezellig door de muzikanten.
De actie met de Radboud “Wandel kanker de wereld uit met de Bosbesjestocht” heeft tot nu toe € 978,35 opgebracht, een mooi bedrag. Dit wordt nog aangevuld met een donatie vanuit de Bosbesjestocht, daarover later meer.

We kunnen terugkijken op een super weekend met enthousiaste wandelaars en een tevreden organisatie met 2369 wandelaars. Op naar volgend jaar de 30ste Bosbesjestocht en dan zien we jullie graag weer allemaal.
  Zondagse wandelingen
Het wandelen gaat in 2023 gewoon door! We wandelen nu met 2 groepen, een groep loopt ongeveer 12 km en de andere groep loopt ongeveer 5 km. De pauze is dan met allebei de groepen samen. De start is om 09.00 uur op de parkeerplaats achter De Blokker in Groesbeek voor de tocht van ongeveer 12 km, voor de 5 km wordt het vertrekpunt om de 2 maanden bekendgemaakt en het vertrek is dan om 09.30 uur.
Onderweg is er de mogelijkheid om iets te drinken, de kosten hiervoor zijn voor eigen rekening. Rond 12.00 uur zijn we dan weer terug op het vertrekpunt. Heb je zin om mee te wandelen, bent van harte welkom. Er zijn geen kosten verbonden aan het meelopen, alleen de koffie/thee bij de stop is voor eigen rekening.

Onderstaand de data van het wandelen in 2023:

· 8 januari 2023, voor de 5 km is het vertrekpunt bij de Golfbaan in Groesbeek
· 5 februari 2023, voor de 5 km is het vertrekpunt bij de Golfbaan in Groesbeek
· 5 maart 2023
· 2 april 2023
· 21 mei 2023
· 4 juni 2023
· 2 juli 2023

Gezellig als iedereen er bij de activiteiten weer is, we rekenen op jullie komst!

Jaarlijkse clubdag weer heel gezellig!
De Bosbesjes hebben hun jaarlijkse clubdag weer gehad.
Klik hier voor het verslag en foto's: verslag clubdag

Kijk op de volgende pagina's voor een fotoverslag van de afgelopen wandelingen:
Fotoverslag wandelingen 2023
Fotoverslag wandelingen 2022

Kijk op deze pagina voor ons Bosbesjeslied:
Bosbesjeslied

--------------------------------------------------------------------------------------

Klik om door te gaan naar www.wandelmagazine.nu

Klik hier voor de meest actuele wijzigingen in het LWP

WSV de Bosbesjes op FaceBook!